Jag saknar dig, jag saknar dig!
Jag har tydligen en förkärlek till böcker som får mig att gråta. Låter väl dumt, men det är dem som berör. Problemet med mig är att när jag verkligen avgudar och älskar en bok så vill jag att alla andra runt omkring mig ska läsa samma bok, för att dela upplevelsen, kunna diskutera den med någon! Så jag lånar ut mina böcker, och hur många har jag fått tillbaka tror ni? Ingen? Mmhm, i princip inte en enda jävla bok. Strykirriterande.

Så idag gick jag in på AdLibris. Letade upp mina favoritböcker, alla utom en hittade jag, och beställde hem dom. Jag gillar AdLibris, de har nästan alla böcker, utom just den jag saknar då förstås ( fast den fanns på danska och norska! ) .

39 kronor styck , plus en inbunden bok (alltså en med pärmar.. ) för 160 spänn eller något.

Bokomslag för Igår, idag, imorgon Den här läste jag, och grät till, i Spanien när vi var där. Jag dog av sorg på en solig sandstrand, och var tvungen att sluta läsa för att jag grät för mycket. Sjukt bra bok. Handlar om tre bästa vänner, Sarah, Camilla och Hannah och deras liv från barnsben till vuxen ålder. Med och motgångar, sorg och lycka. Helt grymt bra bok, läs den!


Ni som inte läst systrar i jeans eller sett filmen.. asså, jag har inget att säga er! Drog ÄNTLIGEN ner senaste boken då jag har velat läsa den sen den släpptes och nu har jag den typ på fredag! Happy!


Och ni som har en chans att få tag på min älsklingsbok kan väl för guds skull höra av er till mig,


Jag saknar dig, jag saknar dig!
Peter Pohl & Kinna Gieth


Boken som handlar om ett par tvillingar, Cilla och Tina, ett par spegelbilder. Tragedin slår till när Cilla blir påkörd och dör.

Jag kan inte förklara med ord hur bra den här boken är. Jag grät från pärm till pärm. Satt dessutom brevid Charlotte när hon läste den och hon grät minst lika mycket som jag. Så fruktansvärt bra. Var kan jag hitta den?

Detta är bara ett par av alla böcker jag köpte! Nu ska jag sova!


LOVE

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback