You gotta get a grip.
Hej hej hallå,

har precis duschat, klätt på mig, sminkat mig, torkat håret och målat naglarna. Nu börjar röjjandet! Ska skrapa ihop lite kläder från golvet, tallrikar står överallt och hela lägenheten är mörk och dyster för persiennerna är nere.

Drog igång en skiva som jag brände i Maj och sitter och lyssnar på Forgive me - Leona Lewis för tillfället. Fortfarande ganska omtumlad sen igår, men, och detta är ett stort men, jag känner mig tom, som ett blankt blad, redo att börja om från början. Vissa skulle kalla det pånyttfödelse kanske? Nä jag vet inte, men det kändes riktigt bra att tömma allt igår. Fick dessutom chansen att bli lite förbannad på honom, idiotiska saker att skylla på osv!

Nog pratat om honom, eller vänta, vad säger jag, ehm, ikväll ja? Hmm, vet fortfarande inte vad som händer. Fläns är inge vidare på de där med att planera om vi säger så, eller så vill han inte planera, whatever. Hemma ska jag vara iaf, om inte någon är snäll nog att bjuda ut mig haha.. Men nej, stanna hemma, ev leta biljetter till Malmö. Dit ska jag förövrigt transportera mig på fredag för den som ville veta!

Nu blir det städ! Kameran hänger med, som alltid.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback