Favoriter
Har ni också ett par jeans som ni byter mellan? Jag har kanske 15 par jeans eller något, men jag använder bara två regelbundet. Vissa årstider tre. Favoriterna, som man vet att man kan lita på, som pressar upp självförtroendet, som man vet att man ser bra ut i? Och som framför allt är helt underbara att ha på sig?

Jag har iaf sånna. Tre par.

Jag har dessutom stenkoll på när jag köpte dom. Var, med vem, vilken årstid, vad vi pratade om, känslan när man provar något för första gången och det sitter som gjutet.

Här kommer mina.  Ni har säkert sett dom förr haha..
Fornarina, Åhlens City Göteborg 998:- Kanske de dyraste favoriterna jag har. Hade jag kunnat så hade jag köpt ett par till bara för att de är sååå underbara. ´Köpte dom den där vårdagen när man för första gången kunde ta av sig jackan och gå i linne. Jag och Almara var på stan, och om jag inte minns fel så behöll jag dom på den dagen.Lindex Kungsgatan 198 :- Barnavdelningen. Jag och Juicy var på shoppingrunda efter skolan någon dag, jag var ute efter en Bh vilket jag dessutom hittade på samma ställe.Vi åkte upp för rulltrappan och jag såg dessa, tror Juicy sa något om "Varför ska småbarnen ha så jävla snygga jeans för?" och jag såg att det fanns stl 170 kvar. Jag börjar skratta, tar tag i dem och går in och provat. Satt som ett smack, helt sjukt, love at first.. eh .. try? Juicy var sur , jag var lycklig. Och satan vad dom sitter. Så sjukt bra, stretch också så .. Ahh.. Tacka mamma för höftlösfamilj?Victoria Beckham Thailand 500 bath :- Detta var typ sista kvällen i Thailand, jag var med Jenna på Bangla Road och mötte upp Steffen. Han visade sin favoritaffär och jag satte igång och shoppa. Tre par jeans, ett par tighta och två baggy till mina bröder var väl tanken. Dessa satt som gjutet då... Dock var jag svettig och svullen och allt var lite större än vanligt pga värmen så när jag kom hem satt dom inte alls lika snyggt längre. Fan tänkte jag och pressade dom längst in i garderoben. Sen blev det sommar och jag letade febrilt efter ett par snygga jeansshorts, icke. Hittade dessa, funderade lite och tog tag i saxen. Tror att jag hade dessa på mig 50% av sommarens varma dagar. Minst.


Så, din tur, vilka är dina favoriter?


Kommentarer
Postat av: robin fröström

SV; Fröjd och frid med att skita ute ;)

2008-09-26 @ 23:40:16
URL: http://www.stilrobin.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback