För Robins skull.
Jaaa ja förlåt då! Haha, nä men nu sitter jag här. Utbildningen är pausad och jag sitter på Privatsamtal igen. Martin är pissed som fan för att han får alla puckon där ute i Göteborg med omnejd, men jag måste ändå säga att jag ser fram emot samtalen där personen i andra änden är dum i huvet!

För jag lackar, och efter att man suttit här, 8 timmar, "Välkommen till Taxi Göteborg" med supersmilet i rösten, så blir iaf jag sååååå glad över att man får någon som faktiskt kan göra att man blir lite förbannad! Älskar det!

Jag är nog en rätt mörk person.. Haha, jag njuter när andra är förbannade. Hellre det iof, än att verkligen ta åt sig och bli ledsen när någons stackars bil har försvunnit och dom står där, svingriniga och skriker ut all sin ångest på mig.

Härligt med sånt, ge mig puckona!Ett annat ämne som behandlats mjukt i min hjärna idag är;

Ragg som runnit ut i sanden, varför har de så svårt att berätta att de har flickvän? Eller varför ska det vara så svårt att vara ärlig och faktiskt säga det att "Jag är inte intresserad av dig".Detta grundar sig i dagen i Emil som på ett knasigt sätt berättade att han skulle in till stan och hämta sin brud som supit ner sig. Bara så rakt upp och ner.

Eller som på Facebook : "Bla bla bla is now in a relationship".

Är inte världen mer kommunicerande idag än så? Du knappar inte lite på en dator och världen får helt enkelt anpassa sig till att personen i fråga inte är upptagen längre?

Drar man sig för att berätta för vissa att man faktiskt har skaffat någon? att man träffat någon?

Som i fallet med Emil här nu då, jag ger väl blanka faan i om han träffar någon eller har flickvän, det är väl jätteroligt för honom? Men som det låter nu har de träffats ganska länge och det lät seriöst. Berätta sånt! Hur kan ni hålla tyst?

Är jag kär

(och OBS, om det är besvarat)

så visar jag ju det.. För alla att se. Hmm..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback