Godmorgon.
Vad är det med folk och försöka bomba en med sms när man sover? Vaknar och ser på mobilen

; "7 nya meddelanden mottagna"

WTF, låt mig vara! Haha..

Två från Tele2, vafan är det, "Hej , igår fick du ett sms om messenger i mobilen. och som vi skrev igår fungerar msn precis som det ska" och "Hej bäste kund! Har du fått våra sms om messenger i mobilen? Har du inte en mobil som kan använda messenger så hittar du kanonerbjudanden på vår hemsida!" GE ER!

Sen Anders såklart, Filip konstigt nog, jobbet, mamma, och Jocke. Senaste smset kom vid 12, men de andra var typ innan 11, vad tänker ni med? Tele2 kan jag förstå, hahah, dom känner ju inte mig riktigt.. Men resten? Jag SOVER på morgonen.

Haha förlåt, nu har jag pmsat klart.

Idag tänkte jag dra på musik på maxvolym och verkligen ta tag i denna lägenheten. Köket, framför allt, luktar skit där. Vardagsrummet är rätt fräscht, eller ja, jämfört med köket iaf haha..

Så städa ska jag göra, ledig idag och allt. Jag försökte få jobba idag istället för imorgon, men icke.

Stella har varit sjukt jobbig nu på morgonen, inatt var hon skapligt jobbig. Försökte ta sig upp i sängen och soffan, det gillar vi inte! Men sen när Juicy hade gått så hade hon ställt sina grejjer vid soffbordet, med en vit halsduk överst tex. Där kröp den löpande menshunden ner. Fräscht, skällde ut henne 15 ggr, somnar om och nästa gång man vaknar är hon där igen. Kastade nästan tillbaka henne tillslut.


Buhu!

Ska städa nu folket ! <3

Kommentarer
Postat av: julia

svar; jo et är faktiskt abra bra, jag har verkligen valt rätt linje och trivs bra! :D

2008-09-23 @ 14:14:26
URL: http://juliett.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback