Groggvirke och Pappa

Såhär ser vår kyl ut.
Våning 1: Champange, Saft, Sprite, Apple Sourz, 7Up.
Våning 2: BagInBox (antagligen vitt), Flak Spendrups, Cola Light
Våning 3: Grönsaker på påse, Creme Frige, Smör, Pasta&Tacofärs, Vatten på dunk.
Våning 4: Saft, Sprite, Sprite.
I lådan: 4 Gravendal Halloncider.

Inser ni hur vi lever? HAH, gud.. Vi har altså, av 22 saker, inklusive ett flak öl, är 12 alkoholrelaterade eller groggvirke. Jättebra, tur att inte morsan läser detta haha.. Nä abo..

Jag sitter här och snackar med Fläns om pappa. Sitter och tänker på hur livet hade sett ut om man fötts med andra föräldrar, eller om man hade bestämt sig för att bo kvar hos pappa, om han inte träffat henne, om mamma hade gift sig med någon annan än Olle, om man hade valt ett annat gymnasium, eller om jag inte bytt skola.

Ah, nej jag vet inte. Livet är intressant. Frågan är vad som hade hänt om jag inte träffat Victor? Vem hade jag varit då? Om jag inte hade åkt till Thailand? Åååh, intressanta frågor!

Hade jag gjort något annorlunda om jag fått chansen att göra om mitt liv liksom? Ja. Helt klart. Vissa saker som finns i mitt förflutna hade jag gärna haft ogjort, för att just biverkningar och följderna gjort så ont, och skadat så mycket.

Men vem hade man varit då? Man påverkas ju av detta, förändras, lär sig hantera saker på olika sätt.. Nä jag vet inte , nu har jag rullat iväg som fan här, förlåt.

Hör nog av mig sen igen! <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback