Jag lever!
Hej hej! Igår var jag på sightseeing! Fett kul. Vi börjar från början;

Jag slutar jobbet, slänger mig in på toa, byter om och stoppar ner sminket i väskan. Sen kommer Susanne och frågar om hon kan skjutsa mig någonstans, och då kör jag puppy-eyes och frågar om det är okej att hon kör mig till centralen. Då visar det sig att hon ska till Kållered och kan släppa av mig på stationen som ligger där istället. Kanooon!

Kommer dit, och jag funderar lite på hur fan man kommer till rätt perrong.. Det stod nämligen såhär;

^Kungsbacka
< Göteborg


Altså tolkade jag det som att man skulle ÖVER spåren för att komma till Kungsbacka. Yes, sagt och gjort, jag tar mig över, snackar i telefon samtidigt så jag tänkte väl inte mer på det.

Tåget kommer till andra sidan, på det tåget står det fint; "Kungsbacka". DOH tänkte jag och ringde frida.. Hon ringde David som ringde mig när han var vid stationen och så åkte vi hela vägen till Vallda.

TIttade på lite fräcka bilar på vägen och så, vi hade roligt, han är en skön kille den där David.

Fridas bror Mikael och David.

Så kom vi in till Frida, jag smög upp och sminkade mig och sen gjorde vi mat. Sjukt gott blev det!

Vid åtta / halv nio kom folk indroppandes, ganska skön stämning, alla var på topp, och vi diskuterade allt från demenssjuka gamlingar till hårväxt.

Vid 23.30 kom Kristoffers flickvän Anna och hämtade oss, körde oss till stan i Kungsbacka. Där gick vi in på ett ställe som hette Petternicklas. Kristoffer tog en öl och vi snacka lite till. Sen drog vi vidare till Mingel och på vägen dit mötte vi Frida och co. De skulle till Petternicklas så vi vände igen.

Jag och Stina drog tillbaka till Mingel där vi träffade Fredrik och John och hela deras hockeylag. Vet inte riktigt vad som hände där som är värt att berätta.. Fredrik stötte på en jätte, jag och Scarface stoppade en kille i deras lag från att slå till någon, och John tappade sin bricka till garderoben.

Halv två skulle vi mötas utanför så att vi hann med tåget hem, Fredrik dök inte upp, John lånade mina vantar och min halsduk ( sjukt trendigt btw ^^ ).


Sen kom Fredrik och vi skyndade bort till tåget, hann precis med det. Så tjaffsade vi lite med tågvärden och så landade vi fint i Göteborg.

Drog bort till vagnarna men det tog lång tid för dem att komma, enligt John, 10 minuter altså. Så vi hoppade in i en taxi, A48 för den som vill veta, och körde hem John först.

70 spänn hem till mig sen och satan var jag var rädd att det inte skulle gå igenom. Jag har ju verkligen inga pengar på kortet. Inte ett öre.

Somnade sjukt gott.

Frågorna för kvällen:
Frida, vart tog ni vägen på Mingel?
Anders, vad var det för blodigt mms jag fick?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback