Snart jobb igen..


Haha godingpose..

Jacka - H&m
Body - Gina Tricot? (Marie, jag lånar den idag om det är ok..)
Jeans - Replay

Går runt här och chillar.. Kollar på klockan , undviker köket. Köket var faktiskt ganska välstädat.. Tills vi kom hem igen, både jag och Marie är sämst på kök. Helt sjukt. Det ser förjääääävligt ut där inne. Popcorn överallt, nudlar överallt, post och reklam överallt, disk och bananflúgor i mängder. Ah fyfan, måste ta tag i det imrogon..

Ska försöka se till så att jag får jobba imorgon och vara ledig på onsdag istället, Mattias fyller 18 och det är släktkalas på g. Med tanke på hur mycket jag träffar min familj och familjens vänner numera så är det väl på tiden att man rycker upp sig och hänger med.

Har pratat med mamma idag också om hyllorna. Ska leta upp någon kväll då vi kan hjälpas åt med det, måste få upp lite grejjer på väggarna. Mailade Ikea igår också angående badrumshyllorna, men har fortfarande inte fått svar. Suck.

Hu, jag känner mig äcklig idag.. Ska nog ta mig ett jättevarmt och gott bad sen när jag kommer hem, hade väl varit nice? Förutom att man slutar vid midnatt. Suck.suck.suck.Hunden/Katten är ju social och så..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback