Spritluckan


Linne Gina Tricot
Kjol Juicy's från H&m
Leggins Gina Tricot
Strumpor Odd Molly (för att täcka ett hål i legginsen haha..)
Stövlar från I <3 Paris

Vi har precis kommit hem från Luckan och haft en sjukt skön kväll. Jag drack nästan ingenting, bara för sällskapets skull och ja självklart så drogs det en del skämt om min gårdagskväll. Anyway så tog vi en taxi in till avenyn, sen drog vi oss in på Lilla London som vanligt. Dit kom Jonas, Zacke, Victor och Richard. Juicy och Nelly drog vid tolv för att dom inte pallade vänta. Synd tjejer, det blev en kanonkväll! Men Nelly hade en arbetsintervjuv imorgon så det är helt förståeligt. Synd bara att man ska behöva använda attityden.

ANYWAY hahaa, så kom Emma, Stoffe och Coffe till Lilla också, men de gick vidare till Parkan utan oss. Vi sågs där inne istället. Så, vi drog in på Spritluckan, hängde in grejjerna, drog till rockbaren och stannade där i princip hela kvällen.. Zacke och jag tog en promenad och kollade på Peter Sipen.

Fick ett jävligt intressant sms från Niklas också ahahaha..

"Hörde du ditt namn från Peter Sipen? Kom till Dj-båset"

Peter Sipen var Dj på Parkan ikväll.. (Iförd änglavingar och gloria) Niklas hade gått fram (killen råkade ramla in på min msn av misstag för ett par veckor sen och vi har snackat lite där sen dess. Dock inte träffats, och han var där ikväll) till Peter och sagt såhär; "Detta är en tjej som jag smsat med och msnat bara typ, och hon är här ikväll men jag hittar henne inte. " Observera att jag och mitt "gäng" var på samma ställe i princip hela kvällen.

Varefter Peter spelar två låtar och sen säger;

"I kärlekens tecken så tycker jag och Niklas att Martina Lundborg kan komma fram till Dj-båset"

Haha, detta hörde jag inte, jävla tur det. Iof hade jag inte gått dit ändå haha, men herregud.. Sofie och Jaque ville dra hem vid halv tre och jag hängde med. Kastade oss in i en sån aschill storbil från Taxi Göteborg såklart, med säten som var vända mot varandra liksom. Sjukt gott. Jag, dum som jag är, sätter mig ju fram dock hahaha, så det hjälpte ju inte mig ändå. Skitsamma.

Nu är vi hemma och har smällt i oss både toast, ost och kladdkaka. Vi satsar mot kanonsömn! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback