STOCKHOLM
Stockholm är jävligt kallt. Och då menar jag typ jäääävligt kallt, typ 7 grader kallt! Buhu, det blev imma av andedräkten när vi stannade till vid Statoil för att köpa käk igår. Ah, läskigt.. Sen när vi handlade så kom de tre killar bakom, och jag pratade ju på som vanligt, så hör man ba: "Oj oj oj lyssna på dialekten!"... Kanon, ta mig hem! Haha.. Nä men mer allvarligt nu.

Vi shoppade iaf, tåget var aschill förutom ett fjortisgäng som dök upp i skövde. Sofie hämtade mig på centralen, sen åkte vi utåt Märsta och stanna till på Statiol på vägen.

Craschade här och snacka massa skit till inte sååååå sent, men ändå ganska. Sofie skulle jobba idag ser ni! Så hon började klockan sju, väckte mig på telefon klockan ett, och nu är hon väl hemma igen kvart över tre tror jag. Så just nu sitter jag och Stefan här, hennes sambo, och kollar på AIK - IFK. Jag funderar på att kolla lite OTH, men jag kan faktiskt inte. Nej för vet ni vad? JO, avsnitt 12 existerar inte på min dator. Det har liksom försvunnit. Sån jävla skit! Ska undersöka detta nu.

<3Uppdate; Nä, det är verkligen så att avsnitt tolv är nedladdat enligt utorrent, det ligger där, 100% klart, men i mappen finns det inte, men utorrent kan spela upp filen och adressen till den är samma mapp som alla dom andra, där episode 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 13, 14 ,15, 16, 17, 18, 19, 20 finns. Märker ni något som inte stämmer i den raden?

Kommentarer
Postat av: robin fröström

God morgon. Jag har en sista dag kvar att jobba så jag får följa med till spritluckan en annna dag :/ Kul var det att ses igår i alla fall, fastän det blev en snabbis =)

2008-09-14 @ 11:52:47
URL: http://www.stilrobin.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback