Designar runt!
BAh jag har sånt designflow nu, måste ta vara på detta. Ber om ursäkt mina vänner, snart är jag tillbaka i full fart och då ska det nog se lite annorlunda ut här!

En av våra största bloggerskor bytte header för ett par dagar sen till något av det värsta jag sett i header-väg. Sanslöst pinsamt! Så då fick jag flipp och har nu designat en hel blogg på ett par timmar. Nu pallar jag dock inte ändra mer färger och storlekar på den så det får bli någon annan dag när jag har min Partner-In-Crime Anders Olausson med mig. Behöver lite råd, tips, kritik och bitchiga kommentarer. Det är han bra på.

Nu däremot, kör vi igång min egen remake!

Btw, ikväll har varit supertrevligt! Åkte in till stan när solen var på väg neråt och mötte upp Alex, Emma, Johannes och Stefan i stan. Vi skulle ha tagit en öl på Viktoria men det är proppfullt där så det blev en sväng runt DejaVú och sen Chez Amis. Pratade jättemassa med D också innan jag satte igång att designa, så idag har vi tillfredställt det sociala också.Hyffsat ointressant bild från någon kväll med Jocke tror jag. Ett par veckor sen. Jag vet inte, jag la upp den för att liva upp lite men den blicken ser helt galet död ut så. Hm.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback