Jag vet, något är fel
Bara klicka på avbryt när den vill veta lösenordet, det har med profilbilden att göra, ska vara fixat när jag kommer till jobbet sen! har spenderat dagen ute på balkongen, lyckats göra sönder 50% av mina utemöbler, tur att man fyller år snart.. Hmmmmm! (UPPMANING).. Skaffat mig lite färg, alldeles rödmosig i nyllet nu haha.. Gött :D

Började läsa en bok som jag köpte till Jesper runt jul, som han aldrig fick med sig härifrån, men fan va bra den var haha.. Sånt barnsligt, underbart, högstadiefnitter, pojke träffar flicka, flicka träffar pojke. Fast den var riktigt bra, dock lite att ta i att kalla den roman, skulle nog hellre säga novell. Fick ut den på 2 timmar.

Men nu har jag duschat iaf, ska sätta igång och laga lite käk, jobb ikväll kl 18 så det är bara att börja röra sig mot vagnen om en timme.


Haha dagens OUTfit. Yeah. Nä , jag vet inte, jag hoppas inte ni tar mig för seriöst. Förlåt i så fall om jag vilseleder er.

Iaf,

Handduk - Hemtex
Jeans - Miss Sixty (Ja, jag lever i dessa på sommaren. Och om någon är lite händig med nål och tråd så ser ni att jag har världens jävla hål vid gylfen som inte är så kul. Hm. )
T-shirt - Monki

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback