2008.08.14


Det är tamefan över ett år sedan nu. Takida, Sommaren 08, GöteborgsKalas.

Detta var kvällen jag träffade Emma och Michelle första gången. Känns som igår, fast samtidigt känns det som att jag känt iaf Emma i hela mitt liv. Så himla roligt..

Satt och tänkte på det för ett par dagar sen. Tänk er såhär, fram till gymnasiet var det mesta ganska utstakat. Man lärde känna folk på dagis, man hamnade i samma klass på lågstadiet, träffades varje dag i nio år.

Så började jag fundera. Tänk om jag hade valt att gå någon annanstans än Munkebäck de första 1,5 åren av min gymnasietid? Då hade jag inte träffat Josephine eller Izabelle. Utan de två hade vi aldrig varit på Deep den kvällen jag träffade Jens. Om jag inte hade bytt gymnasium och varit tillsammans med Tobias och han hade valt att åka till USA hade jag kanske inte varit på Takida den dagen (för att säga hejdå till honom), och då hade jag antagligen inte stannat kvar för att vara med Jens. Och utan Jens den kvällen hade jag inte träffat Emma. Och ska vi fortsätta ännu längre så, utan Emma hade jag inte träffat Alex, och utan Alex hade vi inte träffat Sanna, och utan Sanna, ja, vad hade vi gjort då?


Var hade jag varit om jag inte hade valt Munkebäck?

What, detta var ju inte alls det jag skulle pratat om idag haha.. Jag ville iaf säga, EMMA, jag är asglad att jag stannade på Takida för även om vi käftar lite till å från så är du en av mina bästa vänner ända sen vi började datea på facebook hahaah.. Och jag hoppas vi fortsätter vara det väldigt väldigt länge.

Och Sanna, du är all in helt galen, och jag älskar det. Jag hoppas, med alla tummar jag har, att vi kan vara vi tre, och att det ska fungera helt smärtfritt i en jävla massa år framöver.

Det vi har nu, varar förhoppningsvis föralltid.
Kommentarer
Postat av: susanna

<3

2009-08-23 @ 17:07:12
Postat av: emma

wiee, vad du är söt:)

2009-08-23 @ 19:30:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback