Gråt ut kära du..
..det är lika bra.

Jag har precis kommit hem, duschat. Helt slut. Inte mycket sömn inatt vill jag lova, har blivit så jävla lättirriterad det senaste.. Eller ett par dagar tillbaka iaf. Det är jobbigt. Speciellt när man bor i ett hus som går en på nerverna något fruktansvärt om man inte är på rätt humör.

Blev ganska chockad igår insåg jag. Det kan gå så jävla snabbt ibland, skrämmande.. Börjar fundera på om jag gör detta för någon annans skull, om jag kämpar på trots att intresset för detta sjunker bort mer och mer för varje dag.

Äh, det är skit just nu. Dåligt med sömn, skrämmande nyheter, ekonomisk kris (!!!!!!), kaos på jobbet, osv osv osv.

Jag vet inte riktigt.. Bara sitter här och försöker skriva av mig lite, men jag känner inte direkt att något hänger ihop.. Så förlåt för detta, läs de inte. Kanske lika bra.

Och dessutom har någon stulit mitt täcke.

Det är jobbigt att känna att man måste sova i ett hus där det ständigt pågår en fest. Det är jobbigt när inte låset på dörren fungerar, och lampan är enkel att tända, men knasigt nog extremt svår att släcka igen. I-lands problem.

Sen samtidigt, är jag så tacksam för att jag ens är här. Älskar thailand, Patong, Grabbarna Grus, WhiteRoom, Huset, Alex, Jenny, Mackan, Youssef, Matt (We'll miss you!), Amanda, Adam, Anna, Jocke, Peter, Nicklas, Danne, Thailändska maffian som spelar fotboll på stranden, kunder, sol, stranden, Bangla, elektriker, [Baii-nai], etc.etc.

Tillåmed leguanerna som skrämmer ihjäl mig varenda dag.
Nepp. Förlåt. Nu är jag tyst.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback