Onsdag = BBQ
Hej! Idag är vi glada ska ni veta, nej, haha, det är vi väl inte. Trött gäng idag, men ikväll är det Bbq på Grabbarna Grus. Det blir trevligt, vi har två BBQ biljetter sålda. Super. Ingen provision fick vi heller, men jag överlever ändå tack vare föräldrar och fonder. Gillar inte att låna pengar av min familj, jag vill klara mig själv, men nu är jag desperat. Så tack!

Har jobbat hela dagen med Amanda idag, 12- 17, kämpade hårt som stryk innan det blev hemgång. Och som sagt, två sälj, utan provision.

Imorgon är det Laemsing försök nummer 2 för mig och Amanda. Vi har fått med oss både stockholmare och husfolk! We like! Så får vi se vart vi hamnar.. Sen ska jag dessutom på biopremiären av Avatar! Tydligen släpps den den 17e december i Thailand, och 18e i sverige. Nice!Nu blir det smink och kläder, eller, omvänd ordning, sömn, sen smink och kläder! Mat klockan 21!

Love!

Kommentarer
Postat av: Gabriella

Ursäkta att jag frågar, men hade du inga pengar alls med dig ner? Och ska du jobba hela tiden du är där nere? Blir lite nyfiken på din resa såklart!

2009-12-16 @ 21:56:51
URL: http://justgetit.blogg.se/
Postat av: Nicole

åh jag vill se den där filmen!! är hur sugen som helst!!

2009-12-17 @ 02:04:08
URL: http://bokitoki.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback