You'll never see me again
Johorå. Det lär ni göra, men jag har rubrikinspiration's torka. Varit ute och sålt biljetter idag minsann, 6 stycken fick vi iväg, helt okej. Så nu ligger jag bara.... 3000 baht minus. Jättebra, imorgon ska hyran betalas. Hejdå fonderna..

Idag är jag kvitt Amanda min skuld, dock kommer jag få äta kycklingklubbor på Bangla till middag idag för jag har 100 baht som jag egentligen borde lägga till hyran. Men mat måste man faktiskt ha. Det är viktigt. Imorgon är det hyra på g, jag har betalat 2000 baht och har 1500 baht kvar att skrapa ihop till imorgon. Weiho. Hurihelveteskajaglösadetta?

Massa pengatjaffs här nu, wei. Ska berätta något annat!

Kommer ni ihåg den lille bartendern som tycker att han är så himla snygg från Färjan? Håkan? Precis, han. Han ska "öppna en bar" här nere, och gissa vilket idiot-hus som ska vara med i små bi-roller? Precis, du trodde rätt. Angelica, du fick som du ville, de ska filma Big-brother huset! Haha, nä men ni som såg Semestersvenskar förra året vet väl lite vad det handlar om, lite bi-karaktärer, lite utflykter, ah. Så nu ska man gå och vara med i tv, isch.
Nej okej, lite kul ska det bli iaf!

Ja, vad har jag mer att berätta? Inget.

Mamma när du ser detta, RING MIG!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback