Hemma igen!
"Konstigt att just svenska tjejer som läst boken hatar den och tror att man kan få med allt från 470 sidor i en film. F.ö har författaren själv skrivit manuset och älskar filmen. I USA är det kvinnor över 45 som hatar den. Yngre män som inte läst boken älskar den och ser om den. Hur kommer det sig?

Castingen är perfekt och Lina har fått priser utomlands och hur man kan undvika att gripas av Oscars öde är för mig obegripligt. Är just svenska tjejer ovanligt trångsynta, eller...? Konstigt är det i alla fall.

Bästa filmen i år alla kategorier. Slår Dark Knight."

Jag gillar inte detta riktigt. Sure thing honey du tycker som du vill. Men att dela in i fack kvinnligt och manligt, känns som första misstaget. Tror väl de flesta som känner mig vet att de finns mer bakom pannbenet än vad du verkat få för dig och bara för att man är "svensk tjej som läst boken" så betyder väl inte det att filmen hade varit bättre om jag var svensk kille som läst boken liksom? Jag gillar inte hur dom gjorde Eli, jag gillar inte hur dom visade Oscar. Kritiker finns väl över hela världen, och visst har John Ajvide Lindqvist skrivit manuset, det vet jag också.  Men man kan väl inte lyckas jämt?

Och om "Lina" har fått priser utomlands påverkar fortfarande inte att det är en kass film i mina ögon, bara för att alla andra tycker den är bra behöver väl inte jag göra det? "Är just svenska tjejer ovanligt trångsynta, eller...?"

Åh jag blir så trött på medelsvensson och deras syn på rätt och fel. Låt mig tycka vad jag vill utan påhopp om trångsynthet och fackindelning.
Tillbaka till lägenheten och nuet, förlåt men jag blir bara så jävla trött. Allt ska vara rätt eller fel, och tycker man annorlunda är man trångsynt . Äh köss mig.

Det är nån skum film på tv som jag inte hänger med i alls. Ska väl sova istället, börjar bli sjukt trött och ska vara på jobbet klockan 10. Buhu. Luckan väntar imorgon ev.

Alltid roligare att gå ut när man har hela garderober fulla med fräscha kläder hahaa.. !

funderade väl på var negerbollarna i kylen tog vägen..

Köss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback