Jensens & Adam
Mötte Adam i stan, käkade, snacka skit, trevligt som fan. Råkade köpa en svart och en mörkgrå halsduk också, men det var på rea så det gjorde inte så mycket. Kastade in ett diadem också, ska visa er sen. Inte diademet, det vet väl iaf 99% av alla i sverige vad det är. Men halsdukarna.

Har skaffat mig en tvättid imorgon också, 11 - 14, så jag ska typ sova snart tänkte jag hahahaah.. Jo eller hur . Nä men seriöst, det var dessutom tomt på tvättiden efter så man kanske ska ta den också? Om den fortfarande är ledig imorgon. Hmm.. Har ju en del att tvätta om vi säger så. Har gömt undan hälften på vinden för att jag inte pallade ha det framme, pinsamt. Ska hämta det och börja sortera ikväll, * duktig * och sen ska jag kolla biljetter till Malmö.

Blir nog inte Köpenhamn som planerat utan vi stannar i Malmö. Ev drar vi kanske över till Köpenhamn över dagen på söndagen innan vi åker hem, alltid något? Mhm.

Men vi hörs sen, inkl bilder (Woho). Ska sätta kameran på laddning och fota en del sen tänkte jag. Den ska ju med ner såklart, kan ju inte lämna bebisen hemma...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback