Jumbodissen!

Haha, nu måste vi ta lite backgroundstory här. Tobias och jag gör slut i november 2007, samtidigt som en annan tjej, vi kallar henne Johanna, och jag letar lägenhet ihop. Det går ett par månader och jag och "Johan" börjar prata mer och mer. Han är ganska god vän till både mig och Tobias vilket gör att vi säger att vi väntar med allt tills efter min student.

Ett par dagar innan studenten får jag veta att Johanna har legat med mitt ex två veckor efter att vi gjort slut, samtidigt som vi letade lägenhet ihop. Dessutom går hon bakom ryggen på mig och börjar snacka med Johan , trots att hon vet att vi har något.

Så nu har det gått ett halvår och lite till sen studenten, Johanna och Johan har gjort slut (och det förhållandet har varit HELT martinafritt. tydligen har hon vart paranoid och trott att jag ska "stjäla" tillbaka johan).

Iaf kommer jag in på Facebook en dag och ser att hon har status;

"Johanna is Student 09"


Jag kunde ju inte gärna låta bli att kommentera;Martina: De där med student känns ju lite väl 2008 va? Såå pasé!

Johanna: haha, eller så är det du som är lite passé ;) och vi lite, inné !

Martina: haha eller efter?

Johanna: absolut inte, bara en ny fräsch bris :)

Tobias: ja tror inte stundent grejen kommer sla igenom riktigt forens vid 2011 (säger han som sitter utomlands i ett par år och skjutit upp sin gymnasiegång)

Johanna: haha...ja det tycker du såklart;D

Martina: hahah tobias, du kan ju fortsätta inbilla dig det. men 2011 finns ju inte ens på kartan ännu. vi kommer säkert kunna flyga i de läget liksom.

Tobias: Och d gör festen mindre bra? Ja tror nog d skulle kunna höja partyfaktorn nåra extra nivåer, liksom till ett plan ni bara drömde om i 08-09

Martina: haha ja det gör festen mindre bra ! Båda ni två är så efter! Det är som att göra om första världskriget liksom, eller uppfinna botemedel mot cancer två ggr! det blir inte samma sak gång nummer två ! ni kan inte göra något som redan gjorts så bra det bara var möjligt ;) haha.. jag är ledsen..

Tobias: nu fyllesvamlas d igen.. Skärpning..

Martina: förlåt precious. :$Här tänkte ju vi att detta var avslutat. Men icke.Johanna: haha, jag ser det fortfarande mer som att du är passé och ute, och dissar dig själv när du jämför med andra världskriget och cancer.. var det verkligen en sådan katastrof? och klart vi kan ta studenten, eftersom det faktiskt är så, att vi ska det ;D kom och kolla själv vettja! 2/6-09, det är dagen med stort D! ♥

Johanna: första världskriget * ber om ursäkt!

Martina: haha båda två är stora smällar ;) och orka komma typ två dagar efter och försöka dissa tillbaka när tobbe och jag så fint avslutat detta! Och dagen D var förra året, ni kan la ta dagen E eller nåt.. wannabes

Martina: dessutom verkar ju andra hands saker vara din grej, först tobbe, sen johan och nu studenten? suck..Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback