Lillebror 18 år!
Haha oj vilken kväll. Ränt runt som en idiot..

Det började med att jag tog tåget ut till Kode, och sötte på fem av Alex polare. Dom kände dock inte igen mig så jag gick för att leta reda på hållplatsen där bussen skulle gå samtidigt som jag ringde Alex och sa att killarna inte hade en aning om vart dom var på väg och att vi skulle missa bussen. Då svarar Fredrik och säger att han kommer och hämtar mig.

Så Fredrik och jag åker och hämtar Claude på busshållplatsen och sen svänger vi runt och hämtar de andra gubbarna. Altså 8 pers i den bilen. Sjukt intressant. Något annat som var intressant var väl att jag var ensam brud med 17 killar.. Något som påpekades rätt ofta haha.. Typ Olle som höll tal "Och så tar ni hand om Martina ikväll för hon är ju... tjej.."

Så kom vi fram till huset och några gubbar bastade och vi spelade lite Guitar Hero. Så käkade vi och Alex öppnade sina presenter. Typ tusen hattar i olika färger och former haha..
 
(Alex, omgjort foto men fan vad det är likt hahaha.. )

Vi krökade och snacka skit typ, musik och peppade. Halv 10 kom taxin och hämtade 8 av oss, Olle och Larsa körde resten till tåget. Så jag, Fredrik, Patrik, Johan, Alex, Lindvall och Claude hoppade in i taxin och dönade på musik på maxvolym, sjukt ballt på vägen in..!

Sen var vi listade (sistaminuten) på BLVD så vi gick dit. Först blev vi nekade, eller, de två som hade druckit en öl utanför innan blev nekade, inte för att dom visste vilka det var, men ändå. Så vi vände. Hängde utanför bryggeriet och jag och Johan funderade på om vi skulle smita in själva och sen smsa och säga att dom andra skulle komma in också..

Men vi tog med oss fem pers och gick in, utan problem. Alex som hade druckit ölen bytte jacka med Claude och kom in utan problem hahah, så jävla bra. Fri entré och sen gick vi upp. Tog en öl och då har tydligen någon tjallat att två av 16 hade falskleg. Vilket gör att vakterna går upp och letar och har sig, och tar fast Claude och en till och drar in dom i nåt jävla förhörsrum! Fredrik går ner för att ta reda på vad det är som händer, och han är ju alltid väldigt korrekt när han diskuterar något, han brusar inte upp utan argumenterar tills den han pratar med inte har något att säga längre.

Förargelseväckande beteende. Han åkte ut. Dom sa att han var ansvarig för de som inte hade giltliga leg och tydligen hade dom fått tag i ett leg, på nån Daniel och sagt till Fredrik att han måste in och hämta den killen. Fredrik sa väl typ att han inte hade nån aning om vem det var, och gick ut. Alex och jag drog också då. Sen när vi stod utanför så kom alla, utom Johan, också och vi drog till Victoria istället.

Där inne mötte jag Victor och hans brud / ex eller vad dom nu är, haha, kändes ju lite skumt att träffa henne. Men iaf, vi drog ner på undervåningen, helt sjukt mycket folk där. Dom lurade i Alle en "Brännmanet" och han satt och spottade ut vatten i knät i en halvtimme efter det hahaha, stackars jävel.. Satt där och krökade ganska länge, sen gick jag och Alex ut för att andas lite, snacka massa skit osv.. När vi kom ner så skulle vi dra.

2 cl Tequila
2 cl Sambuca
Tabasco

Så vi gick ut, Alex var på väg att hamna i bråk men jag fick lugna ner honom lite smått så de va nemas problemas. Vi skulle tydligen på Strippklubb, det var ju ändå lillens första lagliga fylla haha.. Men Chat Noir var stängt pga renovering tydligen så vi vände och köpte käk istället. Sen hängde vi på centralen i en kvart ungefär och sen gick deras buss hem till Kungälv där Olle skulle hämta dom.

Jag tog taxi hem och stupade i säng vid 03 kanske? Kanske var hemma lite tidigare..

Men iaf, GRATTIS lillebror!

Kommentarer
Postat av: julia

snygg bror du har!

2009-01-18 @ 19:27:29
URL: http://juliett.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback