Nyårskavalkad. Juli - December
Dååå fortsätter vi!Juli 2008


Behöver jag inleda med något bättre än att jag flyttade hemifrån?
Samma dag började jag på Taxi Göteborg, det var en bra, solig dag. Dock hade städningen inte gått så bra så det var massa tjaffs med Hsb om vem som skulle städa.Jag köpte mitt bredband från 3, och kollade på KungFu Panda alldeles för många gånger och Bruce var i stan!

Det blev en sväng runt Dyrön och badade för första gången på två år. I havet då förstås.. Jag köpte soffan på ikea och kämpade upp 130 kilo soffa uppför alla mina trappor.


Anders fick sin lägenhet. Tobias och jag var på Liseberg med lillebror. Det regnade men var kul ändå. Jag träffade Balder-David den 13e och Jens hälsade på den 14e. Träffade Anna på Liseberg och Rainbow rasade! Morsan och jag var på Mamma Mia på bio,och Juicy och jag började fila på Greklandsplaner.


Jag , Salle, Marko, Nelly och Juicy var och badade på Marholmen, ute och svindlade runt på landet i Kode, åkte vattenskidor. Filip och Simon hälsade på titt som tätt, goda minnen det där! Jag hade årets värsta mensverk kan jag lova er, sjukt, kommer ihåg det än idag. Vi var på lisebergsfest och beställde massa kläder från Ellos.Avslutade juni med detta;
"Åh fy fan vad jag är arg nu. Arg på dig, arg på hur du ljugit mig rakt upp i ansiktet, gång på gång. Arg på hur du behandlar henne, arg på hur du kommer undan med detta. Inte länge till, detta får inte fortsätta. Jävla fittnylle, ååååh vad arg jag är.. Haha, oh du ska få så mycket skit för detta. På ett eller annat sätt. Har tänt eld på stubinen nu, lågan närmar sig, och jag hoppas det gör ont, snälla, jag hoppas det gör såååååå ont. "
Augusti 2008


Nelly tog körkort och vi var ute med Marko och hans kompis och badade på näset!

Mamma, Olle, Lillebror, Larsa, Birgit och jag var på MammaMiaMusikalen, och fick min klänning från Style By stars, och Juicy flyttade in!

Det var under denna månad jag ena dagen var en timme sen till jobbet men inte fick veta det förrens jag slutade (noll koll). Även då som jag kom till jobbet en timme för tidigt, helt säker på att jag började då. Yes.


Min hårddisk ramlade i backen den 10 augusti, då mådde jag inte solsken kan jag säga. Glassbilen kom, och vi bokade resan till Grekland.

Den 14e gick jag och Tobbe på stan, och sen åkte vi in och tittade på Takida. En av sommarens goaste kvällar. Hängde med Jens resten av kvällen , träffade Emma och Michelle för första gången.Anders försvann spårlöst i ett par veckor, jävligt intressant. Sebastian var och hälsade på oss, och Jens också. Sen packade vi våra väskor och flög till grekland.September 2008

Jag köpte min kamera, och en stockholmssväng planerades in. Den 12e satt jag på tåget mot stockholm. Hade en kanonhelg i stockholm, träffade Robin och röjjde runt på Platina i Uppsala. Det blev dessutom luckan när vi kom tillbaka till göteborg på söndagen där.Vi var hemma hos Frida och firade hennes 20 årsdag och sen blev det krök i kungsbacka med Salle och John och i slutet av september fick Juicy en lägenhet.Sofie var här igen och årets snefylla small lite regält på Valand. Ber om ursäkt för det där, ännu en gång.


Oktober 2008Oktober.. Ja vad ska man säga.. Det började bli kallt, men ändå inte tillräckligt kallt för jacka. Jag hängde med Jens och hans polare till slottskogen och kastade frisbee, eller, jag fotade och dom kastade. Även första gången jag träffade Fille, vilket jag iof inte hade nån aning om då. Vi drog ut på krogen och jag trodde allt började bli bättre mellan oss. Men ack så fel jag hade.
Fotade ännu mer och blev tillfrågad om jag kunde vara sminkmodell.

Citat från gamla blogginlägg dök upp, som tex;

"Min mage gör inte som jag vill,
drar ihop sig i kramper när
jag tänker på honom och
jag vill bara skrika rakt
ut.. "


Pratade jättemycket med Zacke och Michelle fyllde 18 en jättetrevlig torsdag. Hängde mer och mer hemma hos Emma och det blev en runda för mycket på trädgårn i samband med deras inflyttningfest! Bråkade som fan med Jens och det slutade med att jag lämnade trädgårn, asförbannad.

Vi började planera halloweenfest och beställde en busslast med böcker från adlibris. Salle och jag satte igång att måla om lite på impuls sådär, blev asbra och jag är fortfarande sjukt nöjd.

Det var väl det som hände i oktober!
November 2008


Började med inflyttnigsfesten där en ruta pajjade och allt gick åt helvete. Men var ganska skoj ändå!Jag fick tag i John Ajvide Lindqvists Människohamn och var helt frälst i ett par dagar. Köpte lampa till köket och annat smått och gott som åkte upp efter många om och men. Båda datorerna craschade om varandra och bredbandet la av strax efter. Vi hade en grym singstar kväll hemma hos mig, sjukt grymt var det haha.. Izabelle och jag var på Madagaskar. Jag blev sjuk och mamma fyllde år. Det var middag på Vino Pasta och sen åkte jag hem till Emma och förkrökade lite innan jag åkte hem,


Det var 80-tals fest hos Juicy och Nelly och där gick ännu en ruta! Vi köpte GuitarHero worldTour och spelade tills fingrarna blödde.December 2008


December satte igång med en systemcrasch på jobbet. alltid kul med drama!

Izabelle och jag drog till Jönköping och letade efter fotokurser. Vi spelade Guitarhero i mäng och parti. Jag träffade Johannes för första gången och vi hade en grym kväll på Parkan och lite missöden på McDonalds. Aka Stolkvällen!


Vi gick på filmfest, ganska kul kväll, eller ah, sådär..  Fick rosor av Adam och drog in till stan och fikade, följt av ännu mera GuitarHero. Vi gick till Deep för vi blev nekade på Nivå, och bowlade med Alex och Fille. Shoppade julklappar med Anders och mamma och familjen flyttade ut till huset! Vi firade jul där ute och såg på en av årets vackraste solnedgångar.

Jag tog pencillin och fick den värsta fucking smärtan i världen. Mådde så dåligt, och känner typ fortfarande av det i knäna i vissa lägen.


Då säger vi hejdå till 2008 och hej 2009!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback