Hemma från ett helmysigt Lund
Åh vad jag är trött nu.. Det tar fan på krafterna att vara ute och äventyra..

Var på centralen 14.00 typ, bussen skulle gå 14.15. Först står det att den är en timme sen. Jag fördriver en timme under massa svordomar. När klockan är 15.15 står det 90 min sen. När halva halvtimmen gått står det att bussen ska gå 16.30. Jävla idioter. När bussen väl dyker upp, så ska vi VÄNTA I TJUGO MINUTER på en annan jävla buss.

Kom iaf iväg tillslut, var i Helsingborg halv åtta ungefär.. Marcus hämta mig i Hbg, så drog vi till Kävlinge, lämnade lite väskor, plockade upp två grabbar och åkte till en tennisplan.. Såg Macce i princip klassa ut båda två, hah.. Sen åkte vi hem igen, hämtade Helge på vägen, spelade massa NHL och försökte spela GH..

Somnade väl vid fyra efter massa snack, grymt mysigt :)

Idag gick vi upp vid halv tolv, efter att ha snoozat klockan typ tio gånger.. Dusch och sen slängde vi oss i bilen mot Båstad.. Träffa Macces morsa och syster och lite folk där, spelade kubb, minigolf (vi behöver inte ens prata om hur det slutade), och vid 19 drog vi därifrån för att jag skulle hinna med min buss hem. Jävlar vad det var tight när vi kom fram till HBG igen.. 4 minuter ungefär, och då visste jag inte var jag skulle gå på bussen haha. Braa.. Men jag hann med den, det gick rasande fort, vagnen klaffade, och nu ligger jag, stendöd i min säng. Bah.

men som sagt, grymt trevliga dagar, tack macce för det! Blir nog lite skånepågsbesök om två veckor om allt går enligt planerna.


Nu ska jag dock sova. GODNATT på er.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback