Something's missing
Nu kommer ett sånt där jobbigt inlägg. Ett sånt jag skriver för att jag behöver skriva, och inte för att det ska kommas fram till någon slutsats eller intresse eller så, antagligen är det inte ens sammahängande.

Men iaf. Jag har typ spenderat dagen hemma här. Ganska tråkigt. Men skönt. Och jag har liksom suttit och väntat på något.. Någon känsla som ska infinna sig, någon lättnad som ska dyka upp.. Det känns som att magen är tom, att något saknas där.. (Och nej, det är inte mat haha..)..

Jag går omkring lite i en dvala, vilket inte är roligt. Jag vet inte ens vad jag väntar på? Ett sms? Ett samtal? Ett brev? Ett besök? En insikt? Äh jag vet inte.. Jävligt konstig känsla iaf. Det är typ som att jag väntar på något som jag vet inte kommer.. Eller tvärtom.. Herre, jag låter helskum. Men men. Hur lyckas man förvirra sig själv så totalt ibland?

Jag har förövrigt kommit på att det bara är en sak jag behöver nu. Och det är västkusten. Vill någon fly med mig till Hållö? Vandrarhem i ett par dagar? Snälla dåå...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback