Västkusten
Ja jag vet, jag bor ju i princip redan där, är ute på öarna ganska ofta, uppväxt vid havet, på havet, ja, ni förstår. Och när man då flyttat in till stan så får jag lite abstinens.. Jag har spenderat varje sommar ute på Hållö, utanför Smögen.. En vecka varje sommar.. Vi började när vi var 10 kanske? Mamma, Jesper och jag, Agneta och Magnus, Helena, Pernilla, Lena, Anders, Daniel och Martin. Världens bästa järngäng. Jag saknar de tiderna.. Numera har vi knappt någon kontakt alls, och det är tamefan sorgligt..

Vi var på Hållö innan Vandrarhemmet, innan folkstormarna, innan vattenledningar.. Och vi älskade det! Har så mycket minnen därifrån, Lövmonstret, A B och C huset, Martin's fiskmåsattack, min tand, Tacosmiddagen med sockrade kanter på vinglaset, Fetaost och Tomat fyren vi byggde till maten, Ted som stötte på Agneta och var världens mest lillgamla person, våran lilla tur till smögen i lillbåten, manetstämman osv osv osv.. JAG SAKNAR DETTA. Jag vill dit! NU!


På bild; Hållö fyr och vandrarhemmet


I det lilla röda huset finns ett utedass där min bror låste in mig en gång. Jag var så arg att jag stannade där jättelänge och sen pratade jag inte med honom på ett par dagar haha..

Hållö's båthamn, helvete att ta sig in, helvete att ta sig ut, men paradis däremellan..
Buhu, bilden fungerar inte!
Enda bilden jag hittade, men här är iaf fyrvaktarbostäderna som vi bott i varje sommar. Ser ni stenen som är platt och avlång längst ner i bild? Det är min lillebrors "skatesten". Den vickar, man kan surfa på den. Skatesten. Det är minnen det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback