Hemma igen!
Åh vilken go dag det har varit.. Vi tog tåget tidigt imorse och så mötte Alex oss vid Kodemotet. Så köpte vi grillad kyckling, rostbiff, baguetter, dricka osv. Sen åkte vi hem och väckte lillebror på ett ytterst barbariskt sätt, himla kul!

Så hoppade vi ner i båten efter att ha smörat mackor och packat ner lite käk, styrde ut på havet, dränkte Amanda i vågor typ hahaha.. Planen var väl att vi skulle lagt till på något annat ställe som Alex hade tänkt sig men det gick inte så bra. Så vi bytte, la oss på Katten istället, men när vi väl var i land så insåg vi att det blåste för mycket så vi bestämde oss för att byta sida av ön. Killarna tog båten, men jag och Amanda kånkade över grejjerna. Herregud vilket jobb, vi skrek som idioter när vi väl såg andra människor igen!

Så låg vi och solade och gottade oss jättelänge innan vi packade ihop igen för att åka hem. Duschade lite när vi kom in, och sen körde vi Lynne till flygplatsen och så tog jag och Amanda en glass i Brunnsparken.. Passade även på att fylla på mitt busskort.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback