Up running again!
Ja då var vi igång igen. Ännu en natt, ännu en dag. Läste i Metro imorse om sommarvädret som planeras rulla in de närmaste dagarna här. Vi får väl bara hoppas på att det håller i sig i typ.. 3 veckor till.. !

Roskilderoskilderoskilderoskilderoskilderoskilderoskilderoskilderoskilderoskilde.


Så det är på tapeten mer än någonsin nu, hoppas med alla tummar jag har att vi verkligen kommer iväg! Hade varit så jävla roligt.


Förutom det har jag även lite designuppdrag på g, får väl se hur det går med det.. Om det blir av så åker jag till Roskilde och kidnappar med mig någon (Emma) som är ledig och betalar den jävla biljetten kan jag lova er. Jag vill verkligen iväg, och folk som gnäller över dåligt med cash kan ta sig någonstans för jag betalar! Weiho!

Sen finns det även planer på en lärlingstid i Manchester England! DEN NI! Åh det hade varit roligt.. Vill ju gärna till London igen, och Brighton (Känner lite folk där..), men om man får en plats i Manchester så hade det ju varit himla kul.

Nu bara babblar jag, bara snack, inga bilder, det är dåligt. Jag får nog kasta in något här känner jag. Lillebror och jag var ute och åkte på hans nya moppe igår, och fotade kossor. Kossor är äckliga djur, dom dregglar. Titta bara;

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback