Städersketime!
Nu knackar det snart på dörren här ska ni veta. Ute är det molnigt, som så många andra dagar den senaste veckan, men vem klagar, thailand är paradiset ändå. Inatt låg danne och salle här och kollade på hockeyn på min dator, jävligt kul att vi har haft internet här uppe hela tiden haha.. Depp! Nä nu ska vi inte vara sånna..

Det händer så jävla mycket här nere.. Mest bra, dock en del dåligt också.

Vi hänger på ett ställe som heter Grabbarna Grus här nere, där har vi träffat en tjej som heter Ann-Sofie. Hon jobbar som reseledare här nere och när vi var ute sist, i förrgår, så var hon där med.. En timme senare blev hon påkörd och omkom direkt..

Så vi har väl inte varit på topp här nere de sista dagarna. Igår skickade vi upp rislampor och sånt.. Ah, nej så det har väl varit lite halvstämning.

Igår var det dock fest, Agneta fyllde 50 och det var liveband och sånt trevligt! Annars? Jaaa, vad ska jag säga.. Vi ränner runt, träffar folk... Saknar dock gänget jag träffade andra veckan här nere, Robin, Johan och Victor, där kan vi snacka grymt trevliga killar.. Men dom är åkt nu, supertrist.

Mina planer skenar ju såklart när jag är här, thailand, säsong, Grabbarna Grus, a.s.a.p.. Men det är ju lite att fixa med då såklart. Ah vi får se. Uppdaterat är det nu iaf!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback