Thailand - En salig röra av Grusiga Grabbar och strålande sol
Aaaah livet är underbart. Fyfan vad gott jag mår. Har ju inte skrivit på ett tag som ni märkt, eller a, det är ju typ bara två som läser, om ens det, men ändå. Sitter i receptionen på The Little Mermaid nu, kom hem klockan 6 imorse.


Ska väl ta det day by day typ. Händer saker här hela tiden, galna människor som inte ligger still på semestern haha..

I lördags solade vi hela dagen och sen blev det utgång på kvällen. Började tjöta med ett par killar från Eskilstuna (Stockholmarjävlar ! ) på Grabbarna Grus som öppnat här nu! Grymt ställe haha, shit vilket gäng! Finns tre grabbar som jobbar där, som "inkastare" typ, och vi hjälpte dom igår.. Men nej, inte händelser i förväg! Så, iaf, vi tog oss från Grabbarna Grus till Seduction, och i dörren där försvann alla mina polare. Jag skojar inte, 10 pers, spårlöst försvunna. Så jag och Eskilstunagrabbarna ( Robin, Victor och Johan ) åkte via Club Lime (Det var stängt) till Safari och satt där tills klockan blev  4? Sen drog jag och Johan till Fridas hotell och snackade med Micke och dom som kommit hem då och satt i bubbelpoolen på taket, packade som svin haha.. Så drog vi ner till stranden och satt där tills klockan blev sju. Grym kväll, helt galet roligt haha.. Johan och jag slog vad, han sa ;

"Klockan halv fyra är det fullproppat med folk här! Annars får du hitta på ett straff åt mig!"

Klockan halv fyra var det INTE fullproppat med folk, inte de minsta. Så jag bestämde att han skulle bada i ett typ vattenhål som var där. Det visade sig att om man gjorde det fick man böta 6000 tbh och fick poliseskort därifrån, så vi hoppade över den idén. Så nu har jag ett innestående straff, ni får gärna hjälpa till att komma på vad det ska bli.. ;)


När jag kom hem där låg Salle och sov, och tydligen gååååår han inte att väcka. Så jag fick bulta som fan på dörren, trodde han dragit hem med någon brud eller något så han inte var där. Men fan ta den lille jäveln, han låg där, efter att jag bultat i 30 minuter och hämtat reservnyckeln. Kastade en sko i huvudet på honom men han vaknade inte. Svin.

Sov i tre timmar sen gick jag ner till stranden och mötte upp Frida och co, solade hela dagen men vid 17 var jag alldeles yr och gick hem och la mig. Fick ett litet flipp och gick ut och käkade middag kl 22.

Hon i mitten ville bli av med sin dotter och tyckte att Micke var rätt man för jobbet. Hahah..
Igår tog vi oss till Paradise Beach, tyvärr tog jag inte med kameran, men vi kommer ju tillbaka. Sen åkte vi tillbaka, Camilla och jag satte oss i jacuzzin i typ 4 timmar och spelade 4 i rad. Klockan 20.30 satt vi i bilen till Patong, käkade på Victoria och sen blev det Grabbarna igen. Eskilstuna x 3 kom också och det slutade med att jag , Frida, Johan, Robin, Victor och John tog oss till Rock City, jääävlar vilket ställe hahaa, Johannes du hade dött..

Så blev det en tuktuk till Safari igen, ni ska se det stället, helt grymt.. vi var väl där till 4? Sen åkte vi till Bubbelpoolen där den andra Johan och Danne anslöt sig! Hahah Johan är rolig, han skulle åka hit och hälsa på en kompis, själv, men när han kom ner så hade kompisen åkt hem .. Haha..! Så himla roligt..

Vi drog ner och badade i typ två timmar och jag däckade i säng efter en jättevarm dusch kl 06.06.

Så idag är det väl ingen höjdardag, vi har käkat lite frukost bestående av toast, och Salle ligger väl och är bakis på hotellet nu. Han hade nog en ... mycket.. trevlig... natt hahaha..

Han kom hem, typ 12..

Salle: "Hej.."
Jag: "Tja!"
Salle: "uuuuuuuuuuuuuuuh.. bakis.."
Jag: "JOBBIGT! fick du ligga eller :D ?"
Salle: "mmhm.."

Det är väl typ vad som hänt hittils. Vi börjar fundera mer på detta med Bangkok, om vi ska ta mindre tid där.. Men det visar sig ! Haha.. PUSS på er allihop..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback