Uuuhhh.. Godmorgon..
Heeeeejjagärseg. Igår rände vi runt en hel del alltså. Började med att jag tog vagnen halvvägs till korsvägen där jag inser att mitt leg ligger kvar hemma. SMART. Taxi från Redbergsplatsen, hem, hämta legget, tillbaka med taxin till korsvägen. 230 spänn. Där blev det ett glas vin hemma hos Abbe och sen tog vi bussen till Valand och tog en liten promenad till Vasastan. Sjukt mycket folk där, det var knappt roligt, så jag och Emma gick vidare till PC. Jävlar vad det var kallt ute i skinnjacka! Huuu..  På PC var Samuel, John (Grattis igen!), Fredrik, Sanna, Anna, Idah och någon mer säkert..

Stannade inte länge, men vi käkade lite Pringles, så jävla gott, och allt slinker ner mycket lättare med lite salt till. Grymt. Så traskade vi vidare till Othello, dansade lite där och drack en asgod drink, måste fråga Malin vad det var för något.. Sedan var planerna att ta oss till Bryggeriet men kön där var helt sjuk. Utanför Bryggeriet sprang jag på Victor av alla människor, full och vilsen var han haha.. Slutade med att han hängde med oss upp mot Valand, men väl där var inte jag så sugen och bestämde mig för att dra hem, och Vicce hängde med. Däckade väl här klockan två tror jag?

Han stack nu vid 8 tror jag, hade träning imorse, och jag däckade i ett par timmar till. Nu har jag vaknat till och funderar på vilken ordning saker och ting ska hända idag.

Packa. Städa. Handla.
Vic's------->


Love M

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback