Fan vilken natt!
Haha, ja, oj, vad hände liksom! Det ska jag berätta!

Först så drog vi in på Sannas bal där vi fotade henne och lite andra. Jääääättefina var dom verkligen! Bildbomben kommer ju självklart där också. Men iaf, vi drog hem till mig, Emma och jag, bytte om, sminkade oss, duschade, drack lite, dansade runt, ni vet, sån typisk tjejförfest. Klockan nio drog vi in till Victoria där vi mötte upp resten av gänget. Satt där, käkade deras gudomliga oxfilé för 89:- och hade mysigt.Vid 23 bestämmer Emma, John och några till att dra hem, så då ringde jag Sanna så mötte jag upp henne och hennes baldate Johan på Vasaplatsen och vi svängde runt henne för att hon skulle få byta om.

Sen gick vi för att snacka med tjejerna som var kvar inne på balen då. Och där lirkade vi oss in bland vakterna, och plötsligt stod jag med jeans och t-shirt mitt bland hela Polhemsgymnasiets balklädda ungdomar. Men det var sjukt kul!

Dansade runt där till klockan tjugo i tre och då hade Jens, Filip och Amanda ringt typ 9 gånger var. Så vi gick ut, och då hade dom gått in på Valand , fast klubben liksom, som ligger på undervåningen. Ah , det blev rörigt men jag hade inte pengar till att gå in där ändå så jag och Amanda drog hem vid tre-tiden. Men tydligen hade Emma fått för sig att åka in till stan igen? Äh jag vet inte vad som hände men hon var tydligen inne på Valand.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback