Hej bloggen..
Haha, åh detta är roligt. Vi är hemma nu, klockan är väl sex? sju? Amanda är lite fnittrig men det blev en lugn kväll för mig. Eller, ja, lugn och lugn, det blev ju ändå en utgång till klockan sex på morgonen. Efter mötet gick vi och käkade paneng på ett ställe på en sidogata. Jag och Amanda delade, haha, så kom servitören och sa typ "Sorry, little spicy", och herregud vad det brann. Det var som att ha munsår och käka citron, fast i hela munnen, läppar och hals. Helt sjukt. Gott! Men sjukt!  Dom skrattade ganska gott åt oss när vi beställde in vår tredje flaska vatten haha..

Sen började på Gökboet med Linus och gubbarna där, röj som alltid! Jag gillar Gökboet, sjukt bra ställe. Så drog vi in på WhiteRoom och sprang på Hanna och Sofia idag igen, superkul! Världens goaste tjejer verkligen.

Det var riktigt mycket folk idag, så himla roligt! Sen började vi snacka med ett par finska killar, en av dom snackade svenska. Tjötade med dom ett tag men sen spårade dom ganska rejält och började ta av sig tröjorna osv. AiyaNapa-beteendet fungerar inte riktigt i Thailand, och dom lär inte vara välkomna tillbaka igen om vi säger så.

Sprang på Yousef på vägen hem så vi fick sällskap hela vägen till Nanai. Nu har jag försökt lugna ner Amanda, diskuterat lite roliga saker och försökt få henne att stanna längre här!

Bildregn?

Bilder uppifrån och fr. vänster;
Patong - Bangla Road
Linus inne på Gökboet (nej han har inte solglasögon på kvällen, bara här)
Yousef och Madde på vägen hem inatt
Madde på WhiteRoom
Sofia från Helsingborg
Kollega! Jenny jobbar med oss på WhiteRoom / Grabbarna
Madde peppade!
Amanda också haha!
Madde, Amanda och Rasmus (Finsken som kunde svenska)


Kommentarer
Postat av: Tobias

Nice, jag vill till Thailand :D fan vad du festar, haha ;D

2009-11-05 @ 00:53:07
URL: http://grymtroligperson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback