Hush hush
Det råkade bli utgång igår också. Oväntat? Nej. Kalaskalas. Vissa var fullare än Ryssland ska ni veta (säger inte att det var jag). Men vi satte faktiskt igång att sälja idag! Nu börjar livet ta sig. Himla härligt!

Jag kommer inte in på Facebook av någon anledning, det suger! Måste hitta ett internetcafé ikväll eller imorgon, fixa lite pengar, kolla FB, lite sånt.

Dåligt med bilder nu faktiskt, blir inte riktigt så när man bara ligger på stranden att man fotar liksom. Och systemen har jag ju inte med mig ut på kvällarna.. Sååååå, det är lite bildbrist, jag ber om ursäkt för detta.

Utgång ikväll också antar jag, ska käka vid tio på Bangla Steak House vad vi vet än så länge, möta upp Alexandra och Jenny. Ska presentera hela gänget som kör här nere någon dag, när jag har kunnat fota dom haha.. Vi får väl se hur det går. Har ännu ett alternativ på boende nu, ligger åt andra hållet från Bangla till. En trea med städning och plattv och sånna trevliga saker för 15 000 baht i månaden. Sjukt värt!

Så vi får väl se. Ska kolla upp det senare om vi har tid, snacka ihop oss med Matt också, våran alldeles egna Londonlänk haha.

Tja, det var det. Nu ska jag sova ett par timmar, ta ikapp sömnen vi missar på nätterna här. Puss och kram från oss!

Kommentarer
Postat av: sara

Tack så mkt...hemmabygge. Hade varit kul att få en rikgt snygg men coola menyer och sånt.

2009-11-06 @ 16:38:34
URL: http://unbelievablegorgeous.blogg.se/
Postat av: robin fröström

Vilka är du där med? :)2009-11-06 @ 23:38:02
URL: http://stilrobin.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback