I wanna fly, high!
Ja ännu en låt , ännu fler minnen. Det bara rasar in saker i minnesbanken här. Helt underbart. Idag skulle vi sälja biljetter, men Kenta körde hååårt igår och ligger därför inne och mår dåligt idag. Superkul. Så så är det med det, får väl se om Jenny kanske ska med ut ett tag..

Jag känner väl inte direkt att jag pallar heller tyvärr, sjukt trött. Men biljetterna måste säljas, iväg ska dom! Så vi kämpar på, ska se om jag hittar någon som vill sälja med mig..

Alex, Jenny och Youssef var lediga igår. Det borde ha blivit en nykter kväll för dem. Det började bra. Slutade sämre. Dom ramlar in en efter en på WhiteRoom ändå haha, galna människor det där.

Bläh jag har tråkigt. Bara sitter här. Softar. Käkar m&m's. Njuter av gårdagens inkomst. Weihoweiho. Ska la gå in och lägga mig med tjejerna och prata lite om ett tag, så fort jag orkar.

Det är molnigt i Patong idag. Mörkt, solen spricker inte ens igenom, vilket gör att det känns ganska värdelöst att gå på stranden och sälja. Jag ska fota huset! Det ska jag göra. Promise! Nu, ska jag göra det! Vi hörs !


Kommentarer
Postat av: Emmaaa

Oj, Tack så mycket :}. Kul att du la till mig !

2009-11-20 @ 10:26:29
URL: http://emmacb.blogg.se/
Postat av: magda

Sv: Man får göra det bästa av situationen, tror nog man blir sjukare i kroppen också om man tänker att man är sjuk :P

Eftersom man börjar tycka synd om sig själv.

2009-11-20 @ 13:14:39
URL: http://magdaolofsson.blogg.se/
Postat av: Fredrik

Hej!

Jag såg att du designat grymtroligpersons blogg och jag tänkte fråga om du kunde hjälpa mig med min också, fast så kom jag ju på att du är i thailand och kanske inte har lust med det. Så jag tänkte fråga om du vet någon som kan hjälpa mig? :) Kram

2009-11-20 @ 17:48:23
URL: http://urkass.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback