If you're going to San Francisco
Hej allihop! Jag är hemma efter en jätterolig, nykter, kväll på WhiteRoom. Jättetrött verkligen, antibiotikan tär på mig! Fast den hjälper lite iaf, det är bara svårt att sova på nätterna numera.. Men det ska nog ge sig snart det också. Sitter här och trallar på "If you're going , to San Francisco", den spelas flitigt här nere ska ni veta.. Oj oj. Ah det händer så mycket här, vet inte riktigt var jag ska börja.. Idag kom två nya grabbar som ska jobba för oss, Robin och .... Ah, vad hette han? Det visar sig!

Jag borde sova nu, vi ligger som sagt sex timmar före er, och klockan borde vara fem här snart.. Hu! Jag och Kenta sålde förövrigt 14 biljetter idag. 10 av dom dök upp. Det är ändå en vinst på 2000 baht, delat på oss två. Caching! Så det var vi nöjda med!

Nä fan nu måste jag verkligen sova, ska se om jag kan få med mig kameran ut och sälja imorgon, det hade vart nice att få fotat lite.. Men allt blir så sandigt här, och så ska man släpa runt på den där klumpen hela dagen,.. Hm hm. Vi får se iaf.

Puss och grankott på er!

Kommentarer
Postat av: jullleeey

vore sjukt kul att se en massa bilder:D

2009-11-19 @ 23:20:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback