It hurts
Aaaaah jag är inte frisk. Dumma dumma dumma. Vi var ute igår, trots att jag kände att jag verkligen inte borde. Tog en öl inne på Gökboet och drack inte ens upp hälften. Bara allmänt osugen. Sen gick vi in på WR och sprang på våra favoritfinskar, och då ville jag ju egentligen inte gå. Satt och tjötade med dom ett tag, träffade vår australienare också. Men jag satt i princip och sov inne på klubben, mådde så jävla dåligt.. Vet inte vad det var heller, men vi var hemma vid 04 iaf. Har legat hela natten med feber och frossa, pillat massor på vår AC.

Vaknade upp idag och var helt förstörd, men vi tog oss ner till stranden och sålde ytterligare nio biljetter inför ikväll. Kalas kalas! Det är minsann 3300 baht på två dagar det. WEIHO!

Nu har jag knallat upp till rummet igen och ska försöka sova ett par timmar som jag missade inatt. Eventuellt blir det till att stanna hemma ikväll , men som sagt, det brukar ju sluta med utgång ändå.

(BTW; fått en jävla bränna idag, knallröd men det är härligt)

Kommentarer
Postat av: Agneta Rosell

Hej hoppas du mår bättre!! Kul att läsa din blogg vi sitter på Hönö tillsammans med Lena och Lasse,har blivit bjuden på god mat och dryck...singha!!!

Vi fortsätter och kollar din resa.Ha det bra kram Agneta/Lena

2009-11-07 @ 22:58:40
Postat av: Pia

Hoppas du kryar på dig...och håll tummarna att det inte är influensan...du vet den som börjar på svi...

Kram mamma

2009-11-07 @ 23:09:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback