Regn, regn, regn, regn
Jaa, det är fortfarande regnperiod här nere. Det suger lite men är kanske ganska bra också, då blir man inte lika lätt bränd. Solen lyser ju såklart ändå, det är Thailand vi snackar om, men det är ganska molnigt till och från och på kvällarna brukar det pissregna i någon halvtimme.

Vi vaknade vid 10 idag, packade kläder och gick ner mot Patong Beach. Vi tänkte att vi skulle käka på Viktoria, vårat stammisställe. Men vet ni vad?! (Johnny, läs detta!) DOM HAR STÄNGT!? Wtfudge?! Ja tydligen har Basse flyttat verksamheten uppåt Nanai road istället, men vi har inte lyckats lokalisera det stället ännu. Sämst sämst. En annan svensk som tagit över nu och det är i full gång med att renoveras. Men han lovade att han skulle fixa tzatsiki till mig, det är bra. Då är jag nöjd.

Istället käkade vi på Karlssons mittemot, tjejerna tog rostat bröd och mackor och sånt medans jag körde all in thai och åt Paneng. Så satans gott! Har ätit det två dagar i rad nu haha, bra Martina. Vi landade på stranden i våra bleka kroppar, jag hade ju missat detaljen med handduk, och inga pengar kvar hade jag heller. Så vi skrapade, hittade 110 baht (ca 22:-) som jag fick köpt en sarong för. Haha, tanten som jag köpte av skulle först ha 300, men jag sa det typ, jag har inte mer! Och då sänkte hon till 250.. Haha, idiot. Men iaf, efter att bluffat och börjat gå därifrån ändrade sig den lilla tanten och gav mig sarongen för 110. Kalas kalas.

Sen somnade vi ganska gott på stranden och vaknade när regnet kom vid 16 tiden. Traskade hemmåt, och nu sover Amanda och jag ska få ett par timmar sömn jag också tänkte jag.

Vi har ev hittat en lägenhet, eller snarare två lägenheter så Crille och co har en när dom kommer också. Helt galet billigt, nu betalar vi 500 baht / natt / rum vilket på en månad blir 15 000 baht delat på två då. Lägenheten kostar 9000 baht. Per månad. Totalt. Och då är det en trea! (CRILL, jag har löst ekonomiproblemen haha). Så det ska vi checka mera imorgon. Har ändå hotell ända tills nästa vecka bokat så. Och städning är ju aldrig fel.

Ikväll då? Tipp på utgång, det lär ju bli så. Jag är riktigt sugen på kyckling också (inte för att jag äter Paneng med något annat, men ändå). Har inte riktigt orkat fota något speciellt idag, så ni får nöja er med bara text än så länge!

Allt är galet nytt och vi har inte riktigt fattat att vi är här än. Msn fungerar inte, fråga mig inte varför, men skype gör! Så lägg till mig där om ni vill ha kontakt! mmartina89 (Lillebror du får nog lära mamma lite..)


Och TUSEN tack för alla kommentarer ang Tobias design, och foton, och min design, osv osv osv. Jag kan tyvärr inte svara på dom, det Thailändska internetet tillåter inte riktigt det. Jag vet, förlåt! Men jag hoppas ni stannar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback