Sömnbrist? Javisst!
05.33

Godmorgon! Eller godkväll, beror på hur man ser det, och vilket land man är i. I Thailand är det godmorgon egentligen, men vi har inte riktigt gått och lagt oss ännu. Har planer på däcken på stranden sen så jag är fortfarande vaken, Amanda också.

Jo visst blev det utgång idag också! Gick och käkade på The Corner och tillbaka för lite smink och kläder. Inte för att man inte svettas bort allt sen ändå, men iaf. Så drog vi in till Bangla Road och planen var väl inte att vi skulle hänga på WhiteRoom från första början utan vi skulle bara in och kolla om vi kunde hitta några andra trevliga saker som man kunde dra med sig till ett förfestställe, men när vi väl var där så var det lika bra att stanna. Jobbade lite, drog in lite folk, skaffade sällskap haha.. Omgivningen var lite opepp så det var trögstartat.

Jag hoppade tillslut vidare till ett annat bord med två sjukt trevliga tjejer från Helsingborg! Hanna och Sofia! Massa massa drama blev det minsann, typiskt Thailand. Men kul kväll! Moppetaxi hem nu vid 05 tiden, och det har regnat så mycket det senaste så när det rinner ner från bergen så samlas ju det såklart där det är som lägst hahaha, jäääääääääääääävlar vilken vattenpöl vi körde igenom. Inte okej. 100 baht senare är jag hemma och nu ligger jag och Amanda här och lyssnar på Melissa Horn på Spotify och laddar för att solen ska gå upp så vi kan gå ner och sola!


Bilder från ikväll, WhiteRoom, McDonalds, Hanna, Sofia, Amanda, osv osv osv.


Kommentarer
Postat av: julia

aaaaaah!!! men martinaaa, klickabára bilder tack!! :D:D:D:D:D:D

2009-11-04 @ 10:34:20
URL: http://juliett.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback