Vi är med hus!
WEIHO!

Jag är så himla glad. imorgon har inte vi hotell längre, så vi var tvungna att leta reda på något alternativ. Letade lite, pratade lite med några. Sen såg vi en kille som stod i en dörröppning på andra våningen på en bakgata, så vi började prata med honom. Amerikan, sjukt trevlig. Han visade sitt rum, och det var väl helt okej liksom.. Men sen pekade han på huset som låg vägg i vägg, helt jävla enormt. Han sa typ att det var jättestort, och ledigt, och att han hade tagit det om han hade haft några att dela med liksom. Så vi bad att få kolla på det, och heeLLO paradise!

Det är 4 sovrum med dubbelsängar, två badrum, enormt vardagsrum, två våningar, balkong på typ 20 kv. Hela huset är kanske 150-200 kvadrat! GALET BRA!

Så imorgon flyttar vi in. Det blir Amanda, Madde, Alex, Jenny, Yousef, Matt och jag som flyttar in till att börja med. Sen åker Madde hem i början av dec, och då kommer Crille och co (Killar om ni vill bo där så är det aslugnt, massa plats), och sen kommer vi köpa några extra madrasser tror vi, så alla som vill kan hälsa på oss! Bara att komma in.

Om en timme ska vi vara nere på WhiteRoom för möte, och sen bjuder bartenderskolan.net oss på middag ikväll! TACKAR! Där kommer det snart dessutom komma upp massa bilder på oss, tjiho. Svettiga och äckliga. Men vafan, DUSCH, NU.
Kommentarer
Postat av: Tanja

fin fin blogg :D och fina bilder :P

2009-11-08 @ 15:25:02
URL: http://tanjaanderssoon.blogg.se/
Postat av: Basse och Sao

Hallå!Kul att ni saknade våran mat!Tyvärr har vi sålt och vi har öppnat en liten bar på Phisitkorranee road.Vi har tyvärr ingen mat ännu..

Men vi ska också ha en liten affär där och sälja koskenkorva,hartwalls ginlongdrinks,lingon,kaviar ostbågar,lökchips,snus mm,mm från Skandinavien..

Välkomna på ett besök!!Har inte ens ett namn ännu..Namntorka!Men kanske Gustavsson´s!

Mvh Basse,Sao och Emilie www.basselopen50@hotmail.com

2009-11-09 @ 03:42:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback