Visste ni att solstickan är blå?
HEJ! Förlåt för helt värdelös uppdatering. Men vi har väntat på att få internet i huset, och nu ska det komma imorgon tydligen. Då blir det mer uppdateringar. Vi har haft lite tjaffs med vissa på jobbet om saker som inte ens är värda att nämna, men det blev lite bråk och igår hade vi ett stort grupp möte och nu känns allt asbra. Vi jobbar tis - söndag, lediga måndagar. Sjukt skönt, räknar med 15 000 i månaden, vilket täcker det mesta. Sen får vi väl se hur det går med säljet, hoppas det tar sig också, högsäsongen närmar sig.

Jag har hostat alldeles för mkt, varit så jävla sjuk, efter att vi lämnar internetcafét kommer vi gå till Pharmacy här och be om lite piller för min hals, hoppas hoppas hoppas det hjälper. Inte kul att må såhär.

JOHANNES, den 19e blir det NEW MOON för hela slanten , wei! IGår var vi på 2012 och den var sjukt spännande, men nästan så spännande att den blev dålig för att man aldrig kunde slappna av.

Mamma, grattis på födelsedagen i efterskott, sry för det där. Nu måste vi springa dock! Hörs imorgon om allt går enligt planerna!

Alla kommentarer kommer jag svara på så fort jag fått internet hemma, tar sån jävla tid härifrån. Förlåt för det, men det kommer ! LOVE

Tre taggade bilder på face, asså, jag vet inte vad jag ska säga. Det är lika bra att lägga ut allt haha..

Hanna och jag och världens sötaste lilla blomkille som vi kidknappade längs hela bangla!

Andra dagen eller något. Jag är lite brunare nu. Vet inte vad jag har gjort med ögonen heller. MEEEN wtf.

Kommentarer
Postat av: lizette :)

mycket fin blogg :) snygg design!

2009-11-16 @ 14:33:39
URL: http://lizettenilssonbyman.blogg.se/
Postat av: Emmaaa

Snygg blogg :}.

2009-11-16 @ 20:41:52
URL: http://emmacb.blogg.se/
Postat av: Tanja

STÄLL FRÅGOR I MIN FRÅGESTUND :) hihi

2009-11-17 @ 15:13:26
URL: http://tanjaanderssoon.blogg.se/
Postat av: Jon

Det där är min son!Döpte honom till Liam. Jag brukade alltid kidnappa honom på bangla, bära honom till första bästa family mart och köpa glass och läsk åt honom =)

Fråga om han minns det. Dock brukade han ge bort det till sin syster så jag var alltid tvungen att sitta med honom medan han åt.

2009-11-18 @ 12:24:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback