The Escapologist
Idag måste jag tvätta alla kläder jag äger. Förutom dom jag ska använda denna veckan. Imorgon går flyttlasset till lägenheten (vinden). Då åker alla mina höstkläder med, alla jeans, allt. Ska ju bli intressant att se om jag fryser ihjäl eller inte innan jag åker.. Men men!

Får väl leva på morsans kläder de sista dagarna.. Eller tights. Wellwell, det löser sig! Idag börjar den värsta sollningen också, vad ska med till Thailand och vad måste stanna hemma? Svåra dilemman där ska ni veta..

Känner väl lite att jag bara vill fly nu ändå. Ut. Bort. Hejdåhejdåhejdå. Vill egentligen inte träffa någon om jag ska vara ärlig. Känns så jävla falskt allt nu ändå, men som jag sa igår, det är jag, det är jag som är paranoid och deprimerad. Så lyssna inte på mig. Däremot skulle jag väl säga att jag inte förstår varför folk skjuter upp allt till sista veckan? Nu ska man plötsligt träffa ALLA, och jag är lika fast här ute som vanligt. yesyes. Ah vi får väl se vilka man träffar innan vi åker..

JUST DET JA, på tal om tvätt! Ska se om min vita stickade tröja dyker upp när jag tömmer allt här, känns som om det borde vara dags för den att komma tillbaka till mig nu.. Men vi får se!

Tröjan!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback