Funderingar..
Jag har precis läst Amanda's krönika här.. Om tonåren, allt som hände, alla känslor. Alla negativa framför allt. Och jag känner lite att jag bara bloggat, och genom bloggen blir ju allt lite.. förvrängt? Nu vet jag att jag tänker tusentals år fram i tiden (känns så iaf) men jag önskar att jag skrev en dagbok vid sidan av bloggen. Att jag hade gjort det i ett par år. Så man får med allt. Allt svart, allt vitt, allt det där gråa mittemellan..

Så att man någon dag kanske visar det för den man ska lyckas uppfostra till att inte göra samma saker, eller kanske för att visa att shit happends, man tar sig ur..?

Är det för sent att börja skriva dagbok nu? Vid 20 års ålder? Känns ju som jag missat hela den värsta tiden? Eller? Kanske iof har ett par dagböcker liggande någonstans, vet att jag skrev hur mycket som helst i en orange grej som ligger någonstans hos pappa. ( Hoppas ingen har läst den, inte för att jag vet vad som står men jag kan väl tänka mig...)

Jag vill skriva ner allt, allt allt allt. Allt som spelar roll, framför allt det som inte gör det. Hur fruktansvärt bra jag har det just nu med alla här i Oslo, hur jag njuter av varje sekund, även om fötterna värker pga jätteskorna på jobbet och trots att det ibland regnar så har jag det så sjukt bra just nu. Jag vill komma ihåg detta, för något som jag vet med 100% säkerhet är att efter solsken kommer moln. Någon dag vänder det igen, och då får man helt enkelt leva på det som var, eller på det som kommer..

Nu vet jag faktiskt inte vart jag skulle komma med detta, men jag önskar jag hade varje minut av tonåren nedskrivna. Så man kan minnas, komma ihåg, känslor och tårar, motgångar, medgångar. Ja ni vet.

Jag kanske ska börja. Nu. Ska köpa ett block på fredag när jag får lön. Fylla sida upp och sida ner. Det ska jag göra. Ja. Så får det bli!

Nu ska jag tydligen till Kiwi och köpa godis för mina sista 10 kroner.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback