Det saknas grönt.
Som fotograf skulle jag vilja säga att man hellre fotar sig själv än inte alls. Idag har jag kommit fram till att alla bilder som jag tagit på mig själv saknar gröna toner, färger. Speciellt nu när håret är så pass mycket mörkare. Blåa ögon, ljus hy, brunt hår, bakgrunderna är oftast vita, blå eller inte alls. Det är lite konstigt..
Jag skulle förändra de gröna tonerna i en bild som jag gjort om till svartvitt. Det händer ingenting, jag kan dra och slita i den regulatorn hur mycket jag vill , ingenting förändras. Sånt tycker jag är intressant. Kanske borde bli lite mer grön?

Kommentarer
Postat av: Matilda Barnboksillustratör

grön eller inte, tycker det var ett himla fint foto ändå! :-) tuffa ögon har du!sv: vad roligt att du gillar handstilen! tack så mycket! kul att höra!

var lite inne på det du tipsade om, att göra en egen font, men sen blev jag lite nervös och backade ur... haha! det är ju ändå ens privata handstil, och det skulle nog kännas konstigt om vem som helst kunde använda den sen! men jag kanske kommer på andra tankar i framtiden, isf hör jag av mig! ;-)

har du kollat på dafont.com? där brukar jag hämta hem handgjorda fonter!

tack för komplimangen igen!

kram M

2010-08-18 @ 23:06:51
URL: http://www.matildasalmen.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback