Njuter av att återigen vara online..
Åh vilken frihet haha.. Helt fantastiskt!
Idag är det tisdag, och imorse vaknade jag av att någon slog sönder vår dörr. Och nu när jag kom hem från jobbet så började dörren ca 2 meter närmare än vad den brukar vara. Det ser ut som att vi ska få ett rum till, vilket jag är sjukt tagg på att ta över. Jag hoppas, hoppas, hoppas, för det är sjukt vad det låter från gatan här.
Anyway. Helgen som gick, veckan som gick. Onsdags kom brossan hit, han lyckades hitta till Ikea, jag är stolt. Sen softade vi med film hela onsdagkvällen och på torsdagen blev det som tidigare berättat, TusenFryd.
Fredagen jobbade jag och sen när vi kom hem drog vi på en liten shoppingtur (lillebror handlade för typ 1500 spänn, bra köp dock!). Så blev det lördag och vi stack till Frognerparken och sen åt vi lunch på BIT..
Söndagen laddade vi om mot TusenFryd igen, då vi hade inhandlat tvådagarsbiljetter! Weiho, vädret var på vår sida och allt var kanon.. Synd bara att SpeedMonster hade tekniska problem från klockan 15 till dom stängde, så vi fick bara åka den en enda gång. Doh.
Måndag packade vi lite grejjer, sa hejdå till bror och sen blev det jobb till 23. Samma sak idag, och imorgon. Så nu ska jag slänga in massa bilder i detta och sen blir det sömn!
GODNATT!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback