Ben & Jerry's
Heeeej! VI HAR INTERNET! Heeeej lycka! haha, jag sitter inne hos Lucas och knattrar nu när han är på visning på gamla lägenheten. Allt är igång igen, vi har el, vi har internet, vi har tv och soffor och allt som nu saknas är bord och stolar till köket, och ett rent, tomt golv inne hos mig. Jag tvättar och tvättar, allt tvättas och sen ska det torkas och hängas in i garderoberna. Måste införskaffa mig en byrå också, ingenstans att lägga mina grejjer typ.

Jag lovar att det kommer massa bilder, förr eller senare. Ska ta med min dator in hit ikväll och stjäla hans sladd, så kanske jag kan kasta in en hel hög med bilder. Hela telefonen full av unga pojkar i missär framför värmeljus, utan el och mat. Det känns lite lättare att titta på de bilderna nu kan jag lova, när allt börjar ta fart.

Jag har varit på andra intervjuv på Elixia idag, vi får hålla tummarna. Elixia är typ Oslos finaste gym, tänk er mig där hahahaha, hade varit awesome. Kanske man kommer igång med träningen också... Jag hoppas med allt jag har, I want this job!

Annars då? Inte så mycket, jag ska in i mitt rum och fortsätta städa och komma tillbaka till så rent som möjligt innan jag måste sluta mecka då grannarna är lite .... stingsliga... ? Nåja, allting kommer bli bra tillslut, du ska se att allting ordnar sig *lalala den svenska björnstammen lalolali*

Diverse bilder som jag lyckas posta via telefonen till Facebook.

Lucas powernapar medans elektrikern kämpar med elen.

Emil och vårt hemmabyggda kökshäng. Här var vi ganska lyckliga då elen var tillbaka.

Ännu mer "elen-är-igång-lycka" , vi körde en störtskön inflyttningsfest.

Här hade elen varit borta i ett par timmar. Vi började bli desperata.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback