Blogg.se = släng av diskoskada?




Hmm, jag vet inte riktigt vad jag tycker om blogg.se's senaste problem. Alltid är det något som strular.. Men men.

Satt som ni säkert sett uppe sent med Tomasz design inatt. Det blev lite knas med avståndet till toppen men jag har funderat lite på det där och tror bara att det eventuellt finns en lösning.. Ska se vad han säger när han dyker upp senare. Idag har jag flera att ta itu med, först Victor som vann första pris, och sen även Cimon som har en del idéer till hur hans ska se ut. Förutom det har jag ett lite större projekt framigenom som jag är sjukt pepp på! Mer om det senare kanske?

Jag har fortfarande inga nya idéer till min egen design, så än så länge får den se sån här ut.. Blä. Kanske borde dra med mig någon ut och plåta lite någon dag så det kryllar av nya bilder att använda? Hm, ja ja.

Har ägnat dagen åt att köra lite bil, vända, backa runt gatuhörn, sånna roliga saker. Mamma är lite fegis, och hennes bil är krånglig med kopplingen.. Aja, sen drog jag in i bastun och läste ett bra tag och nu har jag precis duschat och hela håret luktar thailand (hittade samma schampoo på Ica som vi använde där nere!). Ja, det var den dagen det, nu ska jag designa lite och sen laga lite käk!

Vi hörs ju!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback