Den sitter bara på klubban...
Hejhejhej! Här sitter jag och kollar hockey. Jag vet, så konstigt.. Och har dessutom kollat lite skidor, galet snyggt silver där för er som såg.. Humhum!

Har kört massor av lektioner idag och dessutom pluggat ett par timmar. Efter detta har jag fått träffa två supergalna tjejer (Sanna & Emma) och fikat med dom på Fröken Olsson!

Jag fick ett superroligt mail idag, ett sånt som bara fick huvudet att spinna direkt! Idéer! Oj oj, ibland bara det surrar till haha.. Underbart. Jag har massor av designer att göra denna helgen, så jag lär sitta inne. Sen ska vi lyckas köra lite bil också så vi får väl se vart helgen tar vägen. Som det är nu är det ett midvinterlandskap här ute, små, lätta moln... Ni vet?

Mysigt värre.

Jag är såååå sugen på en riktig plåtning nu, jag har en idé som kan bli galet grym till en bloggdesign jag har på g.. Mer om det någon annan gång haha.. Mhm!

Idag var det svinkallt ute vill jag lova, och på vagnen kom det på tre små thaitjejer som började snacka, och så sa någon av dom något, och en av de andra sa "Bainai?" och då blev jag lite varm i hjärtat.. Och efter det skulle jag av och insåg att när jag hade suttit ner hade dom stått upp, och vi hade varit i jämnhöjd, då längtade jag tillbaka till detta i ett par minuter....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback