I won't worry my life away
Superkul dag verkligen, gott roligt gäng som stack till Halmstad, alltid träffar man folk som man har gemensamma vänner med, det är ganska galet ändå haha.. Sladdade runt och banan var typ ännu halare än vad den skulle vara enligt Erik. Viktor fick minsann bli hämtad med traktor hahaha, hysteriskt roligt..
Sen, ÅH JAG ÄR SÅ ARG; sen!

Mission: Ta sig hem.
Tåget; gick när det skulle, kom fram när det skulle, allt fint!
Bussen; Dök upp efter en kvart. På bussen står 306 Rörtången, allt är som det ska. Hoppar på, halvsover. När han kommer fram till krysset vid Ödsmål (4 km hemifrån), så stannar han, tänder lamporna och tittar på mig. "Vart ska du?" "eh, rörtången?" "Nej jag vänder här, vi får inte köra dit. Vi har inte kört dit på hela dagen."

OM JAG BLEV ARG!? Jääävlar, så mycket tankar som ramlade igenom mitt huvud, "du får ju förfan köra till dina hållplatser, du kan stanna nedanför backen, det är en sak, där går att vända, men du stannar tamefan inte här!?"

Han går ur bussen och börjar LIFTA för att fixa skjuts åt mig. Asså jag var så arg. Gick ut och ställde mig och pekade där det stod; "306 RÖRTÅNGEN" Och inte "305,5 ÖDSMÅL fast inte via RÖRTÅNGEN" Jävla idiot! Fick skjuts av en galet snäll tjej och traskade hem förbannad som fan i mina genomblöta frusna fötter.

Kommentarer
Postat av: Fredrik Bohlin

HAHA, grymt roligt var det:)

2010-02-27 @ 20:11:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback