Jag är lite arg på blogg.se
I vanlig ordning. Ingenting fungerar som det ska. Har försökt ladda upp en bild i flera timmar nu men jag ger upp! Jag tänkte skriva något här, men jag kommer inte ihåg vad det var just nu..


Men vet ni vad vi kan börja med? Ni vet designen jag gjorde för http://Tomiii.blogg.se? Haha, om ni kollar på denna bloggen så kanske ni ser lite likheter? Tycker det är så jävla fult när någon stjäl ens idéer.. Titta bara på kontaktrutan, teckenfärger, "banden".. Hysteriskt. Jag skulle mest vilja säga till den personen att man alltid kommer längre genom att utveckla sina EGNA idéer istället för att ta av andra.

Nu tänkte jag faktiskt krypa ner, eftersom min telefon har tappat snoozefunktionen på alarmet (ja fråga mig inte, men när man trycker på snooze så stänger det av sig istället. VARNING VARNING! ) så kanske man borde sova så man är utvilad när klockan ringer första gången istället?


Martina goes bildstöld (!!!!) från facebook haha..


Kommentarer
Postat av: Dynesius

Sorry om det verkar som jag har snott dina idéer , men jag tyckte att det var sjukt snyggt, men aja, ska göra en åtgärd åt det! ;D

2010-02-09 @ 23:34:25
URL: http://danieldynesius.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback