Since Jack can't get out..
Hejhej! Återigen sitter vi här och kollar på Lost. Käkat frukost, städat lite, nu är morsan och Olle på väg hem och de har Agneta och Lena i släptåg. Bastun är igång och vi ska väl fika när dom är klara med sitt skidåkande och bastuande. Yepp.

Tills dess har jag tittat igenom lite bilder och satt igång och fundera. När det är såhär, att våren är jättevårig, sommaren är supersommrig, hösten gnallorange och vinter frostig.. När det har varit ett riktigt årstidsår.. Vilken årstid tycker man mest om?

Jag skulle först säga våren.. Det börjar bli varmt, solen bränner verkligen i ansiktet.

Men sommaren är ju alltid sommaren, småbåtar med halvfungerande motorer ut till sjöholmarna, myggattackerade i Emmas trädgård på kvällarna, värmebölja, glass i stan..

Hösten? Det börjar bli mörkt, fortfarande ganska varmt men ändå lite ruggigt. Underbara höststormar, blåsigt och det riktigt drar i knutarna. Knäpper i husen.. Tänder massa ljus, men fortfarande långa dagar.

Och nu då, vinter? Svinkallt, riktigt biter i kinderna, minusgrader, snö snö snö snö, tjocka varma jackor, varm o'boy, raggsockor..


Så, hjälp mig! Berätta!

Kommentarer
Postat av: josse

GE MIG VÅR. där har du min åsikt

2010-02-13 @ 13:59:55
URL: http://josifine.bloggplatsen.se
Postat av: Liinda

Absolut Sommaren!! Fast vintern är himmla mysig! :)

2010-02-13 @ 22:23:37
URL: http://sommmarflicka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback