If this is what i call home..
..then why do I feel so alone?

Näää det gör jag verkligen inte, jag älskar Sverige. Jag njuter av kylan även om det är kallt och jag inte kan gå mer än tio meter utan att hela jag skakar som ett asplöv. Jag gillar att bo hos mamma även om hon gnäller över att jag inte tvättat min väska än. Jag gillar att sitta vid datorn och tjäna småpengar, jag gillar att vara tvungen att vänta på en dag då mamma tar bilen till jobbet så jag kan låna hennes busskort. Jag gillar att knata runt på Öppet Hus med lillebror. Jag gillar att jag flagnar sönder på min axel. Jag gillar detta, jag gillar att vara hemma.

Jag gillar
att ha nya mål, att ha något att kämpa mot, att veta att jag måste lösa något snart. Jag gillar att veta att jag egentligen inte bör söka jobb i Göteborg för att det är bättre om han som hyr min lägenhet får fortsätta med det. Det gör att jag kan leta utåt, norge norge norge. Jag gillar att vi är jättemånga som söker jobb i Norge nu, som söker ihop och kommer finnas där för varandra när vi kommer iväg.

JAG TRIVS SOM FISKEN I VATTNET.

Så var det med det. Just det, framför allt så gillar jag att man kan knata runt såhär hemma och det är inte alls svettigt, varmt, klibbigt, utmattande eller något liknande. Det är varmt och gosigt, man kan tända en brasa om man vill, det är varmare då. Mysigt!

Kommentarer
Postat av: e l i n [estr.blogg.se]

SV; Jag använder mig utan en Canon EOS 350D, men som är påväg att bytas ut! ;)

2010-01-27 @ 14:13:17
URL: http://estr.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback